James Franco

Man vill så gärna att en man som James Franco ska bara vara en pretentiös idiot som pluggar på UCLA och gör indie filmer i ett desperat försökt att inte vara en "poster - boy" a la Hollywood.
Men det går inte. Man måste medge det, hur mycket det än tar emot, att den mannen är väldigt begåvad. Jag fullkomligt läste sönder hans första bok Palo Alto. Nu är den andra Actor Anonymas beställd. Jag är sliten mellan att vilja att den ska vara fruktansvärd så att jag kan säga att han bara är en one hit wonder och att den också ska vara ett riktigt mästerverk.

Almond Milk

Jag började för ungefär ett år sedan att dricka det som på svenska kallas nöt mjölk istället för den vanligare ko-mjölken. Den är inte bara godare men den är också nyttigare. Den största delen av den vuxna befolkningen i världen tål inte laktos. Vi är egentligen inte skapta för att dricka mjölk som vuxna men av någon anledning så har vi i norden fortsatt med detta... väldigt underligt...

One roll for the whole shabang

Har städat hårt hela kvällen. Dammsugaren har jagat dammråttorna i en väldig fart, garderoben har organiserats och disken har försvunnit. Detta har gjorts till tonerna av Don´t rain on my parade i Lea Michele version. Denna fantastiska kvinna, vilken pipa hon har. Önskar att Funny Girl sätts upp någon gång igen. Hon skulle göra en perfekt Fanny Brice.

Världens sötaste

Saknar min lilla älskling